×

Returul produselor comandate

Comanda fara griji ! La Mahoni.ro returul produselor pentru care s-a platit transportul este GRATUIT. In caz­ul unui retur care su­rvine dupa un alt ret­ur, costul transportu­lui articolului / art­icolelor returnate es­te de 20 lei. Pentru comenzile ce au beneficiat de TRANSPORT GRATUIT costul returului este de 15 RON

Daca produsele nu sunt conform asteptarilor tale, le poti returna si iti vom returna suma platita in cel mai scurt timp ( 5 zile lucratoare ) de la primirea coletului in depozit.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG34/2014. Acestea se returneaza in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor trebuie anuntata in prealabil fie folosind FORMULARUL DE RETUR din contul de utilizator, fie prin email la adresa office@mahoni.ro, fie telefonic la numarul 0371780936.

Dupa ce vom primi cererea de retur din partea ta, curierul va reveni la dumneavoastra pentru ridicarea coletului.

Completeaza formularul de retur din coletul pe care l-ai primit si introdu-l in coletul de retur.

Te rugam sa ne expediezi produsele in forma lor originala:

  • fara a fi deteriorate
  • fara a fi purtate
  • fara a fi parfumate
  • etichetele intacte
  • impreuna cu toate documentele care l-au insotit

Produsele ce nu respecta termenii de mai sus nu vor beneficia de RETUR sau SCHIMB.

SCHIMB MARIME

Daca marimea comandata nu ti se potriveste, nu este nici o problema ! Iti trimitem o noua marime fara nici o cheltuiala. Beneficiezi de un singur schimb GRATUIT pe produs. 

Setari

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Intra in cont