Portofele


Toate femeile care se respecta au nevoie de portofele pe masura, in care sa aiba mereu la indemana cele mai importante acte, asa cum sunt buletinul, cardurile si banii. De aceea, doamnele si domnisoarele trebuie sa-si aleaga modelele de portofele dama care le reprezinta si care se pliaza foarte bine pe dorintele lor, in functie de personalitatea pe care o au. Chiar si aceste accesorii trebuie purtate in functie de tinuta pe care o aleg femeile atunci cand pleaca in oras! 

In cazul in care doamnele si domnisoarele urmeaza sa participe la un eveniment important, atunci pot alege portofele elegante. De exemplu, un portofel auriu, elegant, care se inchide cu fermoar poate fi optiunea ideala! Acest tip de model poate fi purtat fie cu o salopeta, fie cu o rochie lunga, neagra. Secretul este ca portofelele sa fie asortate intotdeauna din punct de vedere cromatic cu toate celelalte piese alese pentru o tinuta anume. Daca, in schimb, femeile au nevoie pur si simplu de un portofel pentru momentele in care ies in oras, atunci ele pot opta pentru portofele slim, cu imprimeuri florale, care se inchid cu fermoar si care au mai multe compartimente (preferabil 2 pentru bani si alte documente, respectiv inca unul pentru monede). 

In ceea ce priveste materialele din care sunt realizate portofelele, cele mai interesante sunt cele din piele naturala, respectiv piele ecologica, intrucat acestea sunt impermeabile si foarte practice! Doamnele si domnisoarele trebuie sa aiba actele si banii mereu in siguranta! 

Dintre toate accesoriile pe care le folosesc femeile in general, portofelele sunt foarte importante, intrucat astfel doamnele si domnisoarele isi pot pastra bunurile de valoare in siguranta. Modelele alese trebuie sa fie unele interesante, in concordanta cu fiecare ocazie, dar si in concordanta cu intreaga tinuta! Nicio femeie nu trebuie sa-si pastreze obiectele importante in geanta, fara a avea un portofel!

Filtrează după
Filtru
Product added to wishlist