O echipa tanara ce doreste sa ajunga prin produsele expuse pe MAHONI.ro in cat mai multe case. Punem accent pe calitatea si aspectul produselor.

Totul a luat nastere din dorinta noastra de a oferi clientilor nostri o experienta cu care chiar noi traim. Ne place sa purtam haine cu bun gust la preturi accesibile. Testam orice furnizor cu care colaboram si de aceea produsele nostre de multe ori sunt in cantitate limitata.

Sloganul nostru este "WE FASHION IT!" si ne dorim ca hainele alese si pe care chiar noi le purtam sa ajunga la cat mai multe persoane ce doresc sa aiba un stil vestimentar aparte.

Avem grija de planeta si nu folosim materiale ce ar putea duce la degradarea lui. Sustinem un proiect de fashion sustenabil!

Punem pe primul plan clientii. Oferim suport non-stop pe email chiar daca suntem acasa iar telefonic intre orele 09:00 si 16:00 (colegele de la comenzi au nevoie de odihna).

Returul este gratuit pentru ca nu pe toata lumea prinde stilul pe care noi dorim sa il oferim, sau croiala produselor nu se potriveste stilului tau. E ok sa incerci, noi te sustinem!

Poti incepe sa te uiti in magazinul nostru virtual aici : Noutati Femei - Noutati Barbati

Multumim ca ne-ai citit povestea.

Cu drag,
Echipa Mahoni.ro

Product added to wishlist