Filtrează după
Preț
lei lei
Marime
Culoare
Filtru

Rochii de banchet si de bal

Descopera 25 produse

Adolescentele asteapta cu nerabdare terminarea clasei a 12 -a pentru a se distra alaturi de colegi la banchetul organizat in cinstea lor. O astfel de ocazie trebuie marcata ca atare, motiv pentru care tinuta aleasa trebuie sa fie una impecabila. Este unul din acele momente cand tinerele viseaza la rochii de banchet si de bal elegante care sa le puna in evidenta feminitatea si care sa le accentueze trasaturile fetei. De la modele baby doll si pana la rochiile stil printesa, alegerile sunt infinite. Cu multa atentie si cu mult bun gust oricine poate achizitiona rochia perfecta.

Alegerea unui astfel de model nu este una usoara datorita faptului ca ofertele sunt nenumarate. De la cele mai simple si pana la cele mai elegante, de la cele colorate si pana la celebrul negru, toate aceste variantele sunt acum disponibile in marile magazine, dar si in mediul online. Decizia trebuie sa apartina tinerei domnisoare care, cu siguranta, va straluci in seara cea mare a bachetului.Avand in vedere faptul ca aceste rochii de banchet si de bal urmeaza sa fie purtate de niste adolescente, lungimea trebuie sa fie una mai mult decat decenta.

Se recomanda evitarea rochiilor mult prea scurte care ofera o imagine mult prea vulgara. Fetele trebuie sa isi mentina gingasia si sa isi pastreze inocenta.In timp ce unele domnisoare prefera rochiile mai scurte, altele mizeaza pe rochii lungi si elegante care atrag atentia celor din jur. Indiferent de alegerea finala, modelul trebuie sa fie unul care sa se potriveasca de minune conformatie corpului, dar si unul care sa ofere un plus de confort.

Avand in vedere ca o asemenea de petrecere poate dura pana in zori, orice tanara fata trebuie sa se simta lejer, astfel incat sa poata dansa fara incetare pe ringul de dans.