Coliere


Este cunoscut faptul ca doamnele si domnisoarele sunt pasionate de tot ceea ce inseamna bijuterii: coliere, cercei, bratari. De aceea, ele sunt in permanenta in cautarea celor interesante accesorii, pe care sa le poarte la tinutele alese pentru diferite ocazii! 

In ultimii ani, femeile au inceput sa-si puna personalitatea in evidenta din ce in ce mai mult prin accesoriile pe care le achizitioneaza. Cu ajutorul unor coliere statement, care sunt mari si voluminoase, doamnele si domnisoarele isi pot crea o imagine de invidiat, mai ales cand acestea sunt purtate impreuna cu piesele vestimentare potrivite! De exemplu, colierele mari sunt potrivite pentru bluzele simple, cu decolteu, intrucat ajuta la conturarea gatului si a pieptului intr-un mod foarte frumos! In partea de jos poate fi purtata fie o fusta, fie o pereche de pantaloni comoda sau eleganta, in functie de caz. 

Un alt tip de coliere catre care se indreapta doamnele si domnisoarele din ce in ce mai mult sunt modelele de coliere handmade. Astfel, femeile se pot mandri ca poarta coliere unicat, care nu se gasesc in toate magazinele! Vara, de pilda, designerii recomanda doamnelor si domnisoarelor sa aleaga coliere crosetate, care se potrivesc foarte bine la tinutele casual! In plus, acestea sunt usoare si simplu de purtat, putand fi combinate cu foarte multe tipuri de piese vestimentare! 

Femeile pot lua in calcul si ideea de coliere margele, pentru ca acestea dau le dau o nota de feminitate in plus! Doamnele si domnisoarele pot alege modele mai ample sau unele mai scurte, care ajung doar pana la baza gatului, in functie de preferintele proprii. 

Nu in ultimul rand, femeile trebuie neaparat sa poarte coliere elegante la evenimente deosebite! Astfel isi vor contura o imagine spectaculoasa si vor reusi sa-si puna trasaturile foarte frumos in valoare!

Filtrează după
Filtru
Product added to wishlist