Geci

Esti in cautare de geci de dama ? Ai ajuns unde trebuie ! Vezi modelele dragute ce le avem in stoc ! Comanda inaintea prietenelor tale modelele preferate

Filtrare dupa

Indiferent de anotimp, temperaturile scazute pot surprinde pe oricine din cand in cand. De aceea, doamnele si domnisoarele trebuie sa aiba mereu la indemana in garderoba geci dama ideale pentru sezonul in care se afla! 

Gecile din piele nu se demodeaza niciodata, motiv pentru care orice femeie trebuie sa aiba aceste tipuri de piese vestimentare in dulap! Doamnele si domnisoarele trebuie neaparat sa-si aleaga gecile in functie de varsta. De exemplu, tinerele pot opta pentru modele mai indraznete, cu diferite cusaturi si fermoare, pe cand doamnele pot alege modele mai simple, care sa se aseze bine pe ele, in functie de talia pe care o au. In plus, gecile din piele pot fi purtate in orice sezon, indiferent daca este vorba despre o primavara tarzie, seri racoroase de vara sau zile calduroase de iarna! 

Doamnele si domnisoarele trebuie, de asemenea, sa detina geci lungi, pentru zilele in care isi doresc sa poarte rochii cand temperatura de afara este mai scazuta. Acestea pot fi geci matlasate, geci parka sau geci din blug, in functie de anotimp! Avantajul care au parte femeile in privinta gecilor mai lungi este ca au la dispozitie numeroase modele din care pot alege: de la geci simple pana la geci moderne, cu fermoare, snururi sau diferite tipuri de aplicatii si accesorii! In plus, gecile pot fi purtate la diferite tipuri de tinute: de la sport pana la casual sau chiar elegante! Secretul consta in a alege geaca in functie de imaginea finala pe care si-o doreste orice femeie! De pilda, pentru o tinuta mai eleganta, se recomanda o geaca simpla, dintr-un material de calitate, intr-o singura culoare, mai ales daca ea se poarta impreuna alte piese vestimentare care au foarte multe modele ori sunt in numeroase culori! 

Gecile sunt extrem de practice in zilele racoroase, tinand de cald si totodata reprezentand piese vestimentare cu ajutorul carora femeile isi pot contura imagini deosebite. Ele trebuie purtate in functie de toate celelalte haine alese pentru o tinuta anume. De exemplu, gecile sport nu trebuie purtate niciodata la o tinuta eleganta si viceversa! 

Setari

Meniu