Trench


Imediat ce vara isi stinge ultimele raze puternice de soare, iar toamna isi intra in drepturi, doamnele si domnisoarele trebuie sa inlocuiasca tricourile si hanoracele cu bluze si trench-uri ideale pentru temperaturi mai scazute! Toate femeile trebuie sa aiba cel putin un trench dama, pentru ca este vorba despre piese vestimentare frumoase, deosebite, care ofera o senzatie de confort si comoditate in zilele ploioase si racoroase de toamna! 

Trench-urile sunt disponibile in diferite modele si culori, pentru a se plia pe preferintele tuturor femeilor. De exemplu, reprezentantele sexului frumos pot alege un trench coat de toamna de un roz pal frumos ori pot alege unul clasic, negru sau alb. Modelele traditionale de trench toamna au, de regula, un guler scurt, dar si un cordon cu ajutorul caruia talia doamnelor si domnisoarelor poate fi evidentiata intr-un mod foarte frumos! 

In general, trench-urile pot fi purtate la diferite tipuri de tinute: sport, casual, office sau elegante, in functie de celelalte piese vestimentare alese de catre doamne! De asemenea, ele pot fi scurte, pana in talie sau putin mai lungi ori chiar pana la genunchi. Cat despre materiale, hainele pe care le aleg doamnele si domnisoarele pot fi realizate din materiale impermeabile, din bumbac sau din poliester.  

Hainele pentru primavara/toamna pot fi alese cu usurinta in functie de marimile disponibile pentru fiecare model, iar femeile care decid sa-si faca cumparaturile online, nu trebuie decat sa studieze tabelul cu marimi, pentru a-si da seama care este varianta potrivita pentru ele! In cazul in care la primirea coletului doamnele si domnisoarele constata ca marimea nu le este buna, nicio problema! Femeile returna piesele vestimentare, pentru a comanda alte marimi! 

Fiecare model de trench elegant poate fi studiat cu atentie in mediul online cu ajutorul galeriei foto din dreptul pieselor vestimentare. Astfel, femeile isi pot da seama care este optiunea cea mai buna pentru ele, intrucat pot vedea un model imbracat cu trench-ul respectiv, iar pozele sunt realizate din toate unghiurile! 

Toate doamnele si domnisoarele trebuie sa aiba cel putin in garderoba: astfel, ele isi pot contura tinute deosebite, pe care cu siguranta le vor admira foarte multi oameni! 

Filtrează după
Filtru
Product added to wishlist