×

Rochii de club

Esti in cautare de rochii de club ? Am ales pentru tine modele scurte deosebite cu care sa iesi in evidenta

Tineretea se traduce prin exuberanta, prin optimism incurabil, dar si prin pofta de viata. Dorinta de a cuceri lumea, de a face orice isi doresc este ceea ce caracterizeaza generatiile tinere care vin cu avant din spate si care vor sa se faca auzite, dar mai ales sa isi faca simtita prezenta.

Se stie ca tinerii sunt innebuniti dupa cluburi, dupa distractie si, mai ales, dupa muzica. Cel putin odata pe luna, acestia sunt prezenti in cluburi unde petrec alaturi de prieteni si unde danseaza pana la epuizare. Aceasta este una din modaliatile de destinere, dar si de socializare atat de comuna in randul tinerilor. Daca baietii isi aleg tinuta relativ repede, in cazul fetelor e nevoie de ore de pregatire pentru a arata impecabil si pentru a gasi cele mai potrivite rochii de club. La varsta adolescentei, imaginea este cea mai importanta, iar nevoia de confirmare din partea prietenilor este constanta

La mare cautare sunt asa numitele rochii de club pentru ca emana feminitate, sunt confortabile, astfel incat tinerele pot dansa toata noaptea si pot avea parte de o experienta extraordinara. Orice fata are cel putin o rochie de club in garderoba. Aceasta este perfecta pentru iesirile in oras pentru ca pune in evidenta corpul, dar si trasaturile angelice. Este important ca hainele sa se potriveasca, sa aiba marimea potrivita si sa reflecte personalitatea celei care o poarta. 

Din punct de vedere cromatic, in acest an se poarta culorile. Cu cat sunt mai vii si mai puternice, cu atat mai bine. Spiritul tanar si bucuria de a trai trebuie sa fie transmise si prin intermediul hainelor pe care o femeie le poarta. Acestea trebuie sa fie in conformitate cu varsta, dar si silueta. Nimeni nu trebuie sa incerce sa para mai in varsta, pana la urma viata este frumoasa si fiecare etapa trebuie traiata la intensitate maxima.

Setari

Meniu

Creeaza-ti un cont gratuit pentru a putea utiliza liste personale.

Intra in cont