Posete

 2
Disponibil
Posete

Poseta Mary Gri

2405704
0 Review(-uri) 
79,00 RON

Un accesoriu decorativ, dar si o necesitate in acelasi timp, geanta este invaluita in mister fiind un obiect inaccesibil barbatilor. Pasiunea femeilor pentru posete este dovedita de numarul mare de astfel de accesorii incluse in garderoba, de toate culorile, formele si marimile si in toate stilurile posibile. 

Pentru anumite persoane posetele sunt accesorii care tin de trend si atat, insa pentru majoritatea, poseta nu este un simplu obiect de compromis, motiv pentru care aleg de fiecare data poseta care se potriveste cel mai bine cu tinuta, ocazia si personalitatea proprie. Posetele sunt o carte de vizita si dezvaluie lumii o reflexie a posesoarei sale. 

Gama de posete prezentata, include modele in trend in fiecare sezon, dar si piese clasice care pot fi incluse in orice tinuta si care nu se vor demoda niciodata. Materialele de cea mai buna calitate, cusaturile perfecte si finisajele elegante, fac ca aceste genti sa atraga in mod admirativ atentia fiecarei persoane care intra in contact cu ele. 

Culorile, in tendinte in anul acesta, variaza de la indraznet la clasic. O poseta neagra sau crem nude este foarte usor de introdus in toate tinutele si este destinata persoanelor conservatoare. La polul opus se afla posetele in culori indraznete, reprezentand adevarate provocari atunci cand trebuie asortata vestimentatia, si care sunt destinate persoanelor curajoase si care doresc sa iasa in evidenta intr-un mod pozitiv.

Detaliile si accesoriile posetelor sunt atent gandite si sunt realizate la cele mai inalte standarde de calitate, pentru ca aspectul final al posetei sa fie perfect. Cu o poseta din aceasta categorie, tinuta va fi certitudine completa, avand un aspect personal si original care va reflecta pe deplin personalitatea si stilul posesoarei.

Fiecare poseta din aceasta categorie este speciala, iar varietatea de produse disponibile sunt destinate tuturor gusturilor si preferintelor, pentru ca fiecare persoana sa gaseasca aici, poseta perfecta!